Bialetti

Bialetti 

Taki rodzaj naczyń jest ogólnie wykonany z materiałów, które absorbują ciepło powoli i jednocześnie długo je utrzymują. Mają różne rozmiary i prawie zawsze mają wysokie krawędzie, by ułatwić i pomieścić poszczególne potrawy, takie jak kurczak, kaczka czy królik, w całości. Przeważnie są sprzedawane w komplecie ze szklanymi pokrywami dla lepszej kontroli nad przebiegiem przyrządzania potraw i zapobiegania zbyt dużej utracie płynów. Naczynia używane w piekarnikach mogą mieć zastosowanie również na kuchenkach w celu zbrązowienia potraw i później wstawione do piekarnika by dokończyć ich przyrządzanie. Są pokryte powłoką nieprzywierającą. Do mieszania potraw zaleca się stosowanie sztućców silikonowych, plastikowych albo drewnianych.

16,00 zł
0 Recenzje

Bialetti Rondine Trudi Forma 28 cm: Dno: antypoślizgowe, poddane mikroobróbceUchwyt: tworzywo sztuczne odporne na ciepłoPowłoka wewnętrzna: extra professionalPowłoka zewnętrzna: silikonowa farba imitująca marmurOsłona: aluminiowa.

W magazynie
24,00 zł
0 Recenzje

Bialetti Rondine Trudi Forma 26x10: Dno: antypoślizgowe, poddane mikroobróbceUchwyt: tworzywo sztuczne odporne na ciepłoPowłoka wewnętrzna: extra professionalPowłoka zewnętrzna: silikonowa farba imitująca marmurOsłona: aluminiowa

W magazynie
16,00 zł
0 Recenzje

Bialetti Rondine Trudi Forma 24 cm: Dno: antypoślizgowe, poddane mikroobróbceUchwyt: tworzywo sztuczne odporne na ciepłoPowłoka wewnętrzna: extra professionalPowłoka zewnętrzna: silikonowa farba imitująca marmurOsłona: aluminiowa.

W magazynie
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów