Antik Ars

Antik Ars 

Nazwa patelnie odnosi się do różnych ich rodzajów i zastosowań. Mogą mieć różne powłoki (polimeryczne, ceramiczne, kamienne), ale łączy je jedna, unikalna cecha – nieprzywieranie. Patelnia do smażenie potraw mają niską krawędź, bardziej lub mniej pochyłą, oraz, w zależności od rodzaju naczynia, jeden lub dwa uchwyty. Przede wszystkim są używane do szybkiego i precyzyjnego gotowania potraw, bo pozwalają na ich przewracanie i kontrolowanie procesu przyrządzania. Naczynia z jednym uchwytem przeważnie są lżejsze niż te z dwoma uchwytami, by móc w łatwy sposób ich używać jedną ręką. Są stosowanie do przygotowywania wszystkich tych potraw, których nie ma potrzeby przygotować w rondlu bądź byłoby to utrudnione.

60,78 zł
0 Recenzje

Antik Ars Delizia Giava Patelnia do Naleśników Patelnia do naleśników w rozmiarze: 20, 24, 28 cm, grubość dna 5 mm.

Produkt dostępny z różnymi opcjami
Brak w magazynie
Pokazuje 1 - 1 z 1 pozycji